Hængestol i hjemmet

 

Denne sommer er jeg virkelig faldet for de smukke hængestole man kan finde mange steder. De laves både i Rattan og bambus, og de indbyder virkelig til hygge og giver en følelse af sommer. Man forestiller sig næsten af sidde i sydens sol under en palme – og det er næsten det samme herhjemme, med den skønne varme sommer vi har:-)

Jeg har brugt meget tid på nettet, for at finde den helt rigtige hængestol, og da jeg så den smukke “LOT” stol fra Broste Copenhagen, var jeg ikke i tvivl – det var perfekt! Grethe fra by Rønhoff var så sød at sende mig denne stol, og vi er utroligt glade for den. Børnene bruger den hele tiden, og efter at den har hængt udenfor, er den nu kommet ind på min datters værelse. Hun ønskede et storepigeværelse, og denne hængestol var på alle måder prikken over i’et.

I kan købe “LOT” stolen her. Og lige nu er den på udsalg, så skynd jer:-)

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s