Sildebensbord fra Helmer Design

Denne indlæg indeholder reklame

Efter længere tids søgen efter det rette spisebord, fandt jeg frem til Helmer Design, som laver de smukkeste sildebensborde. Efter flere år med et utrolig praktisk laminat bord, var vi nu på udkig efter et lækkert bord i træ, som dog stadig skulle være praktisk. Jeg har altid elsket sildebensparket gulve, og da jeg så, at der nu laves som borde med sildeben, var jeg ikke længere i tvivl om valg af bord.

IMG_1379

Vores tidligere bord var hvidt, så nu skulle der noget varme ind i indretningen af spisebord, og vi ønskede os derfor et bord i mørkt egetræ, som kunne give noget kontrast til de hvide vægge og lyse gulve. Vores klinker i køkkenet har et varmt beton look, så den smukke mørke bordplade komplimenterer det fantastisk flot. Jeg kan godt lide at træborde, uanset om det er plankeborde eller sildebensborde, har et rustikt look, der stråler en smule af historie. Og efter at være stødt på Helmer Designs Instagram profil, kunne jeg hurtigt fornemme, at deres borde ramte plet.

IMG_1380

Vores bord er 240 cm langt og 95 cm bredt. Vi ønskede et bord med plads til 8-10 personer, og derfor blev vi anbefalet denne længde på bordet. Vi er blevet rigtig godt vejledt undervejs i dialogen med Helmer Design, og vi har derfor været helt trygge omkring valg af farve, bordben osv.

Kig forbi deres hjemmeside for yderligere information og inspiration.

De smukke lamper er også fra Helmer Design – dem kan du snart læse mere om her på siden.

/Michele

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s