Miild make up – skabt med omtanke

Ét makeup mærke – 3 certificeringer

IMG_1697

Med omtanke og forståelse, har Tanja og Tine skabt Miild, som er det første make up mærke i verden, der har hele 3 anerkendte certificeringer:

  • Svanemærket
  • ECOCERT
  • Allergy certified

Mange kvinder lider af allergi og eksem, og får reaktioner når de bruger makeup og hudplejeprodukter med bestemte indholdsstoffer. Tine og Tanja har begge selv en baggrund med allergi og eksem, som du kan læse om her. Med en drøm om at tilbyde make up, som kan bruges med ro i sindet, og helt uden bekymringer for reaktioner på kroppen, har de skabt Miild. Udover at have fokus på brugerens tryghed, har Miild fokus på bæredygtighed, og derfor ligger det Tine og Tanja meget på hjerte, at deres emballage er genanvendeligt og passer på miljøet. De har derfor valgt at lave deres emballage håndlavet og af 70% genbrugspap.

Der opleves en (heldigvis!) stigende efterspørgsel på make up – og hudplejeprodukter som er sundere for kroppen, også selvom man ikke lider af allergi og eksem, og også her møder Miild virkelig kundernes behov. Sortimentet hos Miild vokser hele tiden, og man er garanteret, at der er lagt sjæl og omtanke bag hvert produkt der bliver lanceret. Farverne og nuancerne i deres produkter er lavet, så der findes de rette produkter til enhver bruger. Produkterne smelter i ét med huden, og ser så smukt og naturligt ud, uden at danne en ubehagelig overflade, som jeg har oplevet hos andre make up brands.

Møns Klint lige påj.pg

Tine og Tanja har, med den største naturlighed og passion, formået at skabe et univers, som bygger på ro, velvære samt indre og ydre skønhed. Miild er rene og naturlige produkter, som er lavet af naturlige råvarer. Tine og Tanja er begge uddannede professionelle makeupartister, og har derfor en stor indsigt i alt fra produktudvikling til designet af Miild samt produktkendskab. De ved hvilke basis make up produkter der er et must have, og de ved hvordan man bruger sine produkter rigtigt og får mest muligt ud af dem.

Tine og Tanja laver ofte make up tutorials på Instagram, hvor de blandt andet viser, hvordan man kan bruge deres make up på flere måder. De begrænses ikke til at en rouge kun kan bruges på kinderne. Den kan fx også bruges som læbestift, ved blot at tilføje lidt rouge på læberne, og afslutte med en læbepomade. Der er mange skønne tips at hente på deres Instagram og på deres blog This is pure, hvor man kan læse skønne artikler bag om Miild, deres produkter samt skønhedstips og interviews.

Miild har virkelig vundet mit hjerte, med deres rene og gennemførte produkter, og hele deres unikke Miild univers.

 

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s