2019 – ny livsstil

Det er januar, og et nyt år er skudt i gang. Mange er gået i gang med et nytårsfortsæt, og selvom jeg egentlig ikke plejer at tænke i de baner, er jeg alligevel hoppet med på et nytårsfortsæt i år. Jeg har længe gerne villet tabe mig, men jeg har virkelig haft svært ved at finde motivationen. Men nu starter min veninde og jeg på bootcamp, med udendørs træning og vejning hos en professionel. Derudover skal jeg på livsstils ophold til marts, hvor et team står klar til at hjælpe mig med at blive stærkere i kroppen, igennem den rette træning, og på den måde håber jeg, at jeg kan få færre smerter i hverdagen.

michele
Sommeren 2018 / Sommeren 2014 (beklager kvaliteten)

Jeg mærker ikke de ekstra kilo i hverdagen, og føler mig heller ikke hæmmet af dem. Der hvor jeg kan mærke det, er når jeg skal købe tøj, og ikke kan passe ret meget. Som nogen ved, døjer jeg meget med nakkesmerter, og i sådan en grad, at jeg ikke kan arbejde fuldtid. Jeg er derfor hæmmet i forhold til motion, hvilket går mig meget på, især fordi jeg egentlig altid har været utrolig glad for sport og løb. Og selvom jeg ikke helt vil indrømme det, så har jeg nok de seneste par år trøstespist lidt på grund af de smerter – og det hjælper jo slet ikke på det. Jeg mærker oftest, at jeg er træt af min vægt, når det bliver forår og sommer, og jeg gerne vil klædes i fine sommerkjoler m.v. Dette har virkelig været et problem de seneste år, men jeg føler, at 2019 skal være året, hvor der skal ske en ændring…

Jeg kan mærke, at min motivation er på det højeste, som den har været i de sidste tre år. Dog kan jeg stadig tvivle på, om jeg virkelig gennemfører det her. Jeg vil virkelig gerne, men den gejst jeg mindes for mange år siden – den har jeg dog alligevel ikke helt endnu. Men nu skal i gode hænder hos nogle professionelle, hvilket jeg ikke har prøvet før. Jeg håber, at det giver mig et boost, når jeg er bevidst om, at de holder øje med mig undervejs. Og så tror jeg helt sikkert, at motivationen automatisk kommer, når jeg begynder at se resultater.

De seneste 3 år, siden jeg fødte min yngste datter, har jeg vejet for meget. Inden da var jeg ganske tilfreds med min vægt. Jeg kom “bare” aldrig af med det meste af den vægt jeg tog på under graviditeten, og eftersom jeg tog næsten 30 kilo på, er der noget der skal smides. Jeg tabte selvfølgelig noget efter fødslen, men mit personlige mål er, at tabe mig 20 kilo.

Det underlige i alt det her er, at jeg hader junkfood, og jeg elsker frugt og grønt. Der er ikke noget mere tilfredsstillende, end en grøn salat fyldt med bønner, kikærter og kylling. Jeg har i en lang periode bare ikke været god nok til at tage mig af mig selv. Jeg har ikke haft overskud,og så har jeg blot spist, hvad jeg lige kunne finde eller hvad der var nemt at lave. Og jo, så er jeg glad for søde sager. Og når jeg nu ikke kan motionere så meget som jeg gerne ville, så er det svært at få forbrændt det mad der ikke gør en slank.

Det er en rejse jeg har skubbet i lang tid, og jeg har nok ikke set sandheden i øjnene. Jeg VIL være slank igen, og jeg føler mig klar (nogenlunde, hi hi).

Jeg vil opdatere undervejs, og give en status på kost og vægt – følg gerne med 🙂

/Michele

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: