Konsolbord med finish

Artiklen indeholder reklame

Jeg har før givet udtryk for min begejstring omkring brugen af rå materialer i indretningen, og derfor har jeg glædet mig ekstra meget til at indrette stuen med dette smukke konsolbord fra I Smedens Navn. Jeg har længe været på udkig efter det rette konsolbord, og jeg synes, at der er mange flotte at finde. Dog kan jeg godt lide tanken om at det er lavet på specialmål, så det passer perfekt til hjemmet, og derudover er smukt håndværk, efter min mening, altid at foretrække. Jeg faldt for I smedens Navn på Instagram, og efter at have set deres produkter og deres grunde finish, var jeg ikke i tvivl om, at mit nye konsolbord skulle laves hos dem.

Konsolbordet er lavet præcis efter mine ønsker, og håndværket bag, er uden tvivl gennemført ned til mindste detalje. Der er ingen små fejl eller ujævnheder, som jeg  synes man kan finde andre steder, hvor møblerne er lavet i store produktioner. Konsolbordet er så gennemført i alt fra samlinger, udformning og malerarbejde til udseende. Mit konsolbord er blevet pulverlarkeret, hvilket passer bedst til vores andre møbler. Dog synes jeg også at det rå jern har et super fedt udtryk.

Min store begejstring for I Smedens Navn og deres speciallavede produkter har gjort, at vi virkelig gerne vil indrette vores hjem med flere lækre designs i jern. Vi er især vilde med tanken om et stort smukt vitrineskab samt en jerndør, også kaldet New Yorker dør. Jeg delte allerede min begejstring omkring disse døre for et par år siden, så mon vi skal gøre noget ved snakken på et tidspunkt..? Det må tiden vise..

På I Smedens Navns hjemmeside og Instagram, viser de mange af deres møbler frem, så kig endelig forbi hvis du er på udkig efter smukt håndværk i rå materialer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s