Bring naturen ind i hjemmet

Artiklen indeholder reklame

Jeg værdsætter virkelig at bringe træ og grønne planter ind i hjemmet. Det giver en helt speciel energi af ro, varme og velvære. Jeg nyder netop derfor synet af min voksende smukke Strelitzia plante hver eneste dag. For ikke at snakke om kombinationen af planten og den fantastiske væg med akustikpaneler i valnød fra WoodUpp.

Vi har længe haft et godt øje til de smukke akustikplaneler fra WoodUpp, og da vi besluttede os for at fjerne vores skabe i soveværelset, blev den helt rigtige væg fri, så vi kunne udføre vores ideer. Det var dog et større projekt end forventet, da gulvet i soveværelset skulle lægges om. MEN…det har været det hele værd.

Vi faldt rimelig hurtigt for den lækre mørke valnød, som passer perfekt til den grønne farve i vores soveværelse. Vi ønskede at skabe en hyggelig oase med mindfulness i fokus. Et gammelt ordsprog siger, at grønt er godt for øjnene, og det kan jeg kun være enig i. Den grønne farve har uden tvivl en beroligende effekt, og her i soveværelset, går den hånd i hånd med de mørke akustikpaneler.

Selvom at vores væg er lavet med den mørke valnød, virker rummet hverken mindre eller for mørkt – det har nærmest modsat skabt mere dybde i rummet. Der er blot tilføjet varme og en skøn følelse af natur i vores soveværelse, og det var netop ønsket med det.

I kan se alle de skønne produkter fra WoodUpp i træ på deres hjemmeside.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s