Vores påklædningsværelse

Artiklen indeholder reklame

Jeg har tidligere skrevet en artikel her på siden omkring et eventuelt walk in closet, og de tanker vi gjorde os inden vi gik i gang med projektet.  Heldigvis besluttede vi os for at give os i kast med projektet, og selvom selve processen var lidt længere end forventet, er vi kommet godt i mål. Og faktisk er de fleste af vores visioner kommet til virkelighed.

Vores udgangspunkt var en lækker siddeplads, et stort gulvspejl, høje stativer og svævehylder. Det eneste vi har udeladet, er svævehylderne, idet det ikke var muligt at lave det præcis som vi ønskede, uden at gå på kompromis med opbevaringspladsen på hylderne.

Det store fokuspunkt i vores påklædningsværelse er uden tvivl det store spejl fra Nordal. Vi bestilte det hos Amazing Living, fordi vi elsker deres lækre udvalg til bolig og indretning. Jeg faldt faktisk allerede for dette smukke spejl for et par år siden, kort efter vi var flyttet ind i vores hus. Jeg er derfor utrolig tilfreds med, at det nu er en del af påklædningsværelset. Er du blevet vild med dette spejl, ligesom mig, så hop forbi Amazing Living, hvor du kan finde spejlet lige her. Amazing Living har det skønneste udvalg af bolig interiør, og skal jeg inspireres, hopper jeg ofte forbi deres webshop, hvor jeg lokkes af mærker som fx House Doctor, Muubs, Meraki og mange flere.

I forhold til opbevaring af vores tøj, var det vigtigt for os at have kjoler, skjorter og habitjakker tilgængeligt i et åbent system, og her faldt vi hurtigt for de stilrene “Bukto” stativer fra Frost. Stativerne kan bygges op som man ønsker, og er udført i pulverlakeret stål. Vores er valgt med hjul og med en plade i bunden til tasker eller sko. Vi har valgt hjul i bunden, så de er nemme at flytte ved rengøring samt for at hæve pladerne en smule fra gulvet. Øverst har vi valgt kobberfarvet stål, hvilket står utrolig flot til vores grønne vægfarve og vores kobberfarvede bøjler. De findes i mange andre kombinationer, som kan findes på Frost’s hjemmeside.

I stedet for at vælge svævehylder,  faldt vi for den mørke farve ved IKEA’s PAX skabe. Vi har haft disse skabe før, og de fungerer bare. Og eftersom vi har valgt flere mørke elementer i påklædningsværelset, passede den mørke træfarve perfekt ind. Vi har her valgt kun at indrette med hylder og skuffer, idet indretningen med bøjlestang er løst med stativerne fra Frost.

Den store mørkeblå puf fra Sofakompagniet fungerer perfekt som siddeplads ved påklædning eller hvis børnene vil være i nærheden, når vi er i påklædningsværelset.

Og som nævnt, i det tidligere indlæg om påklædningsværelset, har vi fjernet garderobeskabene i soveværelset. Idet vi nu har alt vores tøj i påklædningsværelset, er der ikke behov for skabene i soveværelset. Det færdige resultat af vores soveværelse kan I se på Instagram eller i denne artikel.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s