Møllebakken

 

Episode 5 af min podcast Æstetik er nu udgivet, og jeg håber at I vil nyde at lytte til afsnittet. I dette afsnit og mine fremtidige afsnit, har jeg tilføjet lidt nyt i slutningen af udsendelsen. Jeg har nemlig lavet en ny afslutning, så der fremover er en rød tråd i intro og outro. Lad mig endelig høre hvad I synes.

Jeg har interviewet sødeste Mette, som har Instagram profilen Møllebakken – en utrolig inspirerende profil indenfor renovering og indretning. Mette er selvstændig fotograf og tager de lækreste billeder både privat og i sit erhverv.

Lyt til mit interview med Mette på Spotify eller Itunes podcast her – eller der hvor du lytter til dine podcasts.

Følg Mette på Instagram

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s