Garden life

 

Det er nu sensommer, og selvom at sommeren ikke har været ligeså varm som sidste år, så har der været mulighed for mange skønne stunder udenfor i år.

Vores have er virkelig ved at tage form. Vi har nu haft 3 somre i vores hus, og for hver sæson formår vi at sætte et mere personligt præg på vores have og terrasse. Vi nyder at være udenfor og tilføre en masse hyggelige og personlige elementer ind i indretningen udenfor.

Nye ideer til haven – vi har forskellige projekter i kikkerten, og det første vi vil lave, er et smukt aflangt spejlbassin til haven. Jeg har fundet lidt inspirationsbilleder nedenfor, som er vores udgangspunkt til projektet. Spejlbassinerne er allerede blevet leveret, så ligeså snart vi får gravet hullet, kan vi få det lavet. Vi vil tilføje sten og høje græsser, for at lave en flot afslutning omkring spejlbassinet. Det bliver så fint.

Derudover arbejder vi lidt videre på at lave et fint udekøkken, bygge et flot orangeri med muret sokkel og sildebensgulv samt lave et nyt læhegn omkring vores træterrasse. Dog kræver disse projekter både en del tid og penge, så det tager vi hen ad vejen, men jeg glæder mig til at skrive mere om det på et senere tidspunkt…

Jeg finder utrolig meget inspiration på Pinterest, hvor alle billederne i dette indlæg også er fra. Jeg elsker at finde den helt rette stemning til vores terrasse, og igennem billederne, prøve at sammensætte de forskellige elementer, så de passer til vores ønsker.

Og jeg må indrømme, at jeg drømmer også om en smuk pergola overdækning, hvor der kan hænge den fineste hængestol – et perfekt spot til de dejlige aftener på terrassen.

Flere tanker og ideer til have og terrasse følger…;-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s