Pampasgræs

Pampas er at se mange steder nu, og jeg er vild med det. Man kan dekorere dem på mange måder, og især på de amerikanske medier, er der meget inspiration at finde.

Jeg kan blandt andet anbefale Pampas People på Instagram – wow!

Jeg havde store pampas i en krukke sidste år, og jeg har igen købt nogle i år – de giver bare noget lækkert til indretningen. Jeg så faktisk en kæmpe pampasplante, som kunne være vildt spændende at indrette med, men til en lang vinter, er det måske ikke lige nu den skal plantes. Jeg nyder derfor disse fine pampas i stuen i stedet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s