2020 – nye muligheder

Det er januar 2020, og det nye år er skudt i gang. Et nyt år byder også på nye muligheder, og jeg har en ambition om at gribe disse muligheder.

HVAD HAR JEG AF PLANER FOR QUADE STYLING I 2020:

Jeg ved allerede på nuværende tidspunkt, at der kommer nogle spændende interviews til podcasten. Der kommer et bredt udvalg af emner, idet jeg ønsker at kombinere indretning og livsstil endnu mere i den nye sæson. Der bliver derfor også spændende snakke indenfor influencer branchen og modebranchen, som jeg synes rummer en masse skønne personligheder. Jeg glæder mig til at tage jer med, når “Æstetik” meget snart er tilbage med nye og spændende afsnit.

Quade Styling skal forhåbentlig byde på mere struktur, flere freelance opgaver og flere events!

STRUKTUR: Det er nødvendigt for mig at have struktur, så jeg får færdiggjort nogle opgaver, og så jeg får arbejdet i dybden med det jeg ønsker. Jeg vil rigtig gerne lave flere artikler på hjemmesiden, og det skal uden tvivl struktureres i forhold til de emner jeg ønsker at skrive om. Jeg er egentlig en struktureret person, men jeg skal uden tvivl være bedre til at lave en konkret arbejdsplan fremover.

FREELANCE OPGAVER: Jeg har allerede en spændende aftale med en virksomhed, hvor jeg fast skal ud og tage billeder for dem. Det bliver rigtig spændende, og jeg glæder mig meget til at komme i gang. Derudover ser jeg frem til nogle spændende samarbejder med forskellige virksomheder. Jeg havde nogle rigtig spændende opgaver i 2019, og det må der meget gerne komme meget mere af i 2020.

FLERE EVENTS: Som mange af jer ved, så “arbejder” jeg hjemmefra. Jeg er hjemme meget af tiden, og de freelance opgaver og blogsamarbejder jeg har, dem klarer jeg hjemmefra – ihvertfald de fleste. Derfor har jeg også et ønske om at komme til flere events og spændende foredrag i dette år. Jeg har allerede købt en billet til Carla Mickelborg, som holder foredrag til marts. Der glæder jeg mig til at høre om mål og drømme, sammen med en veninde. Derudover håber jeg på at deltage i nogle skønne events hos nogle spændende virksomheder – jeg nyder at netværke og skabe nye relationer, og det har jeg dyrket alt for lidt de seneste år.

Jeg synes det er skønt at skrive mine mål ned, så der er noget at arbejde ud fra. Jeg synes det er mest overskueligt at lave mål, hvis det stilles op i punktform. På den måde er det ligetil, og man kan få et godt overblik over de mål man har. Det skal være overskueligt, og der skal derfor ikke laves for mange punkter. Så hellere notere nogle flere mål på sigt, når man er kommet i mål med de første emner på listen.

Jeg håber at du har nogle skønne mål for 2020!

/Michele

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s