Crushing on…

Jeg er utrolig inspireret af skønne farver og accessories til de lunere dage. Nedenfor er en række af de skønne accessories og outfits jeg “crusher” på lige nu. Jeg må indrømme, at jeg er vild med lækre designertasker – det har jeg alti været, og derfor er de selvfølgelig en del af de lækre outfits. Jeg vil hellere spare en del penge på tøjet, og skifte det oftere ud, og til gengæld have nogle tasker og andre accessories der er lavet af den bedste kvalitet, af de dygtigste designere.

/Michele

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s