Artikler

Bring naturen ind i hjemmet

Artiklen indeholder reklame

Jeg værdsætter virkelig at bringe træ og grønne planter ind i hjemmet. Det giver en helt speciel energi af ro, varme og velvære. Jeg nyder netop derfor synet af min voksende smukke Strelitzia plante hver eneste dag. For ikke at snakke om kombinationen af planten og den fantastiske væg med akustikpaneler i valnød fra WoodUpp.

Vi har længe haft et godt øje til de smukke akustikplaneler fra WoodUpp, og da vi besluttede os for at fjerne vores skabe i soveværelset, blev den helt rigtige væg fri, så vi kunne udføre vores ideer. Det var dog et større projekt end forventet, da gulvet i soveværelset skulle lægges om. MEN…det har været det hele værd.

Vi faldt rimelig hurtigt for den lækre mørke valnød, som passer perfekt til den grønne farve i vores soveværelse. Vi ønskede at skabe en hyggelig oase med mindfulness i fokus. Et gammelt ordsprog siger, at grønt er godt for øjnene, og det kan jeg kun være enig i. Den grønne farve har uden tvivl en beroligende effekt, og her i soveværelset, går den hånd i hånd med de mørke akustikpaneler.

Selvom at vores væg er lavet med den mørke valnød, virker rummet hverken mindre eller for mørkt – det har nærmest modsat skabt mere dybde i rummet. Der er blot tilføjet varme og en skøn følelse af natur i vores soveværelse, og det var netop ønsket med det.

I kan se alle de skønne produkter fra WoodUpp i træ på deres hjemmeside.

Konsolbord med finish

Artiklen indeholder reklame

Jeg har før givet udtryk for min begejstring omkring brugen af rå materialer i indretningen, og derfor har jeg glædet mig ekstra meget til at indrette stuen med dette smukke konsolbord fra I Smedens Navn. Jeg har længe været på udkig efter det rette konsolbord, og jeg synes, at der er mange flotte at finde. Dog kan jeg godt lide tanken om at det er lavet på specialmål, så det passer perfekt til hjemmet, og derudover er smukt håndværk, efter min mening, altid at foretrække. Jeg faldt for I smedens Navn på Instagram, og efter at have set deres produkter og deres grunde finish, var jeg ikke i tvivl om, at mit nye konsolbord skulle laves hos dem.

Konsolbordet er lavet præcis efter mine ønsker, og håndværket bag, er uden tvivl gennemført ned til mindste detalje. Der er ingen små fejl eller ujævnheder, som jeg  synes man kan finde andre steder, hvor møblerne er lavet i store produktioner. Konsolbordet er så gennemført i alt fra samlinger, udformning og malerarbejde til udseende. Mit konsolbord er blevet pulverlarkeret, hvilket passer bedst til vores andre møbler. Dog synes jeg også at det rå jern har et super fedt udtryk.

Min store begejstring for I Smedens Navn og deres speciallavede produkter har gjort, at vi virkelig gerne vil indrette vores hjem med flere lækre designs i jern. Vi er især vilde med tanken om et stort smukt vitrineskab samt en jerndør, også kaldet New Yorker dør. Jeg delte allerede min begejstring omkring disse døre for et par år siden, så mon vi skal gøre noget ved snakken på et tidspunkt..? Det må tiden vise..

På I Smedens Navns hjemmeside og Instagram, viser de mange af deres møbler frem, så kig endelig forbi hvis du er på udkig efter smukt håndværk i rå materialer.

Walk in closet

Sidste år lavede jeg en YouTube video, hvor jeg blandt andet nævnte, at det kunne være interessant at inddrage vores ekstra værelse til walk in. Og eftersom tanken ikke helt vil slippe, tænker jeg, at jeg vil dele lidt flere af mine ideer med jer. Det er endnu blot tanker, og om det bliver til noget, ved jeg ikke. Men det er interessant at lege med tanken.

Da vi byggede vores hus, fravalgte vi et walk in for at bruge kvadratmeterne andre steder.  Jeg har altid sagt, at hvis jeg skal have et walk in, så skal det være en ordentlig størrelse, hvor vi kan indrette det med en lækker puf, et stort spejl osv. De fleste nybyggede huse med walk in, er ofte ikke ret store, og derfor er en løsning med skabe, efter min mening, ligeså fint. Men eftersom vi ikke bruger vores ekstra værelse ret meget, synes jeg det kunne være fedt at bruge de 9 kvm til walk in closet.

Og hvordan kan sådan et rum så indrettes, så det er funktionelt og samtidig lækkert og stilrent? Jeg kan godt lide tanken om at lave det en smule anderledes, gerne med nogle svævehylde og høje stativer, og gerne med en lækker siddeplads. Det skal være let og rummeligt, og gerne med mulighed for at flytte lidt rundt, alt efter garderobens indhold.

Jeg har fundet nogle billeder på Pinterest, som jeg bliver inspireret af.

Hvis dette projekt bliver til noget, vil vi fjerne skabene i soveværelset. Det vil frigive en stor væg, og dermed skabe mere rumlighed og ny mulighed for indretning i soveværelset. Jeg synes det kunne være lækkert med et stort gulvspejl og en bænk eller puf i soveværelset.

Følg endelig med for flere artikler om bolig og indretning…

2019 – ny livsstil

Det er januar, og et nyt år er skudt i gang. Mange er gået i gang med et nytårsfortsæt, og selvom jeg egentlig ikke plejer at tænke i de baner, er jeg alligevel hoppet med på et nytårsfortsæt i år. Jeg har længe gerne villet tabe mig, men jeg har virkelig haft svært ved at finde motivationen. Men nu starter min veninde og jeg på bootcamp, med udendørs træning og vejning hos en professionel. Derudover skal jeg på livsstils ophold til marts, hvor et team står klar til at hjælpe mig med at blive stærkere i kroppen, igennem den rette træning, og på den måde håber jeg, at jeg kan få færre smerter i hverdagen.

michele
Sommeren 2018 / Sommeren 2014 (beklager kvaliteten)

Jeg mærker ikke de ekstra kilo i hverdagen, og føler mig heller ikke hæmmet af dem. Der hvor jeg kan mærke det, er når jeg skal købe tøj, og ikke kan passe ret meget. Som nogen ved, døjer jeg meget med nakkesmerter, og i sådan en grad, at jeg ikke kan arbejde fuldtid. Jeg er derfor hæmmet i forhold til motion, hvilket går mig meget på, især fordi jeg egentlig altid har været utrolig glad for sport og løb. Og selvom jeg ikke helt vil indrømme det, så har jeg nok de seneste par år trøstespist lidt på grund af de smerter – og det hjælper jo slet ikke på det. Jeg mærker oftest, at jeg er træt af min vægt, når det bliver forår og sommer, og jeg gerne vil klædes i fine sommerkjoler m.v. Dette har virkelig været et problem de seneste år, men jeg føler, at 2019 skal være året, hvor der skal ske en ændring…

Jeg kan mærke, at min motivation er på det højeste, som den har været i de sidste tre år. Dog kan jeg stadig tvivle på, om jeg virkelig gennemfører det her. Jeg vil virkelig gerne, men den gejst jeg mindes for mange år siden – den har jeg dog alligevel ikke helt endnu. Men nu skal i gode hænder hos nogle professionelle, hvilket jeg ikke har prøvet før. Jeg håber, at det giver mig et boost, når jeg er bevidst om, at de holder øje med mig undervejs. Og så tror jeg helt sikkert, at motivationen automatisk kommer, når jeg begynder at se resultater.

De seneste 3 år, siden jeg fødte min yngste datter, har jeg vejet for meget. Inden da var jeg ganske tilfreds med min vægt. Jeg kom “bare” aldrig af med det meste af den vægt jeg tog på under graviditeten, og eftersom jeg tog næsten 30 kilo på, er der noget der skal smides. Jeg tabte selvfølgelig noget efter fødslen, men mit personlige mål er, at tabe mig 20 kilo.

Det underlige i alt det her er, at jeg hader junkfood, og jeg elsker frugt og grønt. Der er ikke noget mere tilfredsstillende, end en grøn salat fyldt med bønner, kikærter og kylling. Jeg har i en lang periode bare ikke været god nok til at tage mig af mig selv. Jeg har ikke haft overskud,og så har jeg blot spist, hvad jeg lige kunne finde eller hvad der var nemt at lave. Og jo, så er jeg glad for søde sager. Og når jeg nu ikke kan motionere så meget som jeg gerne ville, så er det svært at få forbrændt det mad der ikke gør en slank.

Det er en rejse jeg har skubbet i lang tid, og jeg har nok ikke set sandheden i øjnene. Jeg VIL være slank igen, og jeg føler mig klar (nogenlunde, hi hi).

Jeg vil opdatere undervejs, og give en status på kost og vægt – følg gerne med 🙂

/Michele

Varme og personlighed i køkkenet

Dette indlæg indeholder reklame.

De seneste par måneder har budt på nye tiltag i form af en mindre renovering i vores køkken. Hvis I har fulgt med på Instagram, har I måske set i mine stories, at vi har været i gang med dette projekt i noget tid. Vores hus er kun godt halvandet år gammelt, så det er begrænset hvad der burde laves allerede nu. Og det har heller ikke noget at gøre med selve køkkenet, for vi er super glade for det, men vi ønskede at fjerne emhætten som sad på væggen. Se billede nedenfor.

IMG_0808

Vi synes at emhætten var for tung at se på, og vi ønskede derfor en emhætte der kunne monteres i loftet. Dette var allerede noget vi snakkede om, da vi byggede huset, men af flere årsager blev det ikke til noget. Vi var egentlig glade for funktionen af den anden emhætte, som var fra Silverline, og derfor har vi endnu engang valgt en Silverline emhætte. Motoren er monteret på loftet, og den er utrolig lydsvag. Vi lægger slet ikke mærke til når emhætten er tændt, hvilket er super skønt. Den har også et rigtig godt lys, og vi synes den ser super elegant og eksklusiv ud.

Som I kan se nedenfor, er der sket en del ændringer. Udover emhætten, har vi fået malet væggen samt sat fliser op. Da vi gik i gang med dette projekt, besluttede vi os for, at der skulle noget varme og mørkere toner ind i rummet. Da vi gik på jagt efter fliser til væggen, håbede vi på at finde FLISEN! Altså en flise, hvor vi på ingen måde var i tvivl om vores valg. Og da vi besøgte Flisestudiet, og pludselig stod foran denne, kunne vi simpelthen ikke få vores øjne fra den. Den havde så meget varme og karakter, og fordi den har en 3D effekt, har den et smukt spil når lyset falder på.

IMG_2045

IMG_2050

Hele projektet har taget tid, og måske også lidt længere tid end vi havde tænkt fra start. Men nu er vi i mål, og vi er så glade for det!

Har I nogle spørgsmål til nogle af produkterne, er I velkommen til at sende mig en besked på mail eller Instagram.

Juledekorationer og kranse

December måned nærmer sig, og dermed også tiden hvor der skal pyntes op til jul med masser af smukke dekorationer og kranse. Her midt i november fik jeg pludselig lyst til at være kreativ med en masse grønt fra naturen, og jeg gik derfor i gang med at lave forskellige dekorative ting at pynte med.

Nedenfor kan I se min ene krans og en dekoration til advent. Jeg har vist flere af mine dekorationer på Instagram til de nysgerrige.

Det skønne ved disse dekorationer er, at de ikke har kostet meget. Især den helt store krans – den har kostet mig 0 kr! Min mor havde en krans liggende, som jeg har betrukket med grene fra et birketræ, og så har jeg blot været i naturen for at finde en masse grønt, og mine døtre har fundet kogler. Så simpelt kan det gøres.

Hop endelig med på nogle skønne DIY projekter, hvis I føler jer inspireret.

IMG_2078

IMG_2251

Miild make up – skabt med omtanke

Ét makeup mærke – 3 certificeringer

IMG_1697

Med omtanke og forståelse, har Tanja og Tine skabt Miild, som er det første make up mærke i verden, der har hele 3 anerkendte certificeringer:

  • Svanemærket
  • ECOCERT
  • Allergy certified

Mange kvinder lider af allergi og eksem, og får reaktioner når de bruger makeup og hudplejeprodukter med bestemte indholdsstoffer. Tine og Tanja har begge selv en baggrund med allergi og eksem, som du kan læse om her. Med en drøm om at tilbyde make up, som kan bruges med ro i sindet, og helt uden bekymringer for reaktioner på kroppen, har de skabt Miild. Udover at have fokus på brugerens tryghed, har Miild fokus på bæredygtighed, og derfor ligger det Tine og Tanja meget på hjerte, at deres emballage er genanvendeligt og passer på miljøet. De har derfor valgt at lave deres emballage håndlavet og af 70% genbrugspap.

Der opleves en (heldigvis!) stigende efterspørgsel på make up – og hudplejeprodukter som er sundere for kroppen, også selvom man ikke lider af allergi og eksem, og også her møder Miild virkelig kundernes behov. Sortimentet hos Miild vokser hele tiden, og man er garanteret, at der er lagt sjæl og omtanke bag hvert produkt der bliver lanceret. Farverne og nuancerne i deres produkter er lavet, så der findes de rette produkter til enhver bruger. Produkterne smelter i ét med huden, og ser så smukt og naturligt ud, uden at danne en ubehagelig overflade, som jeg har oplevet hos andre make up brands.

Møns Klint lige påj.pg

Tine og Tanja har, med den største naturlighed og passion, formået at skabe et univers, som bygger på ro, velvære samt indre og ydre skønhed. Miild er rene og naturlige produkter, som er lavet af naturlige råvarer. Tine og Tanja er begge uddannede professionelle makeupartister, og har derfor en stor indsigt i alt fra produktudvikling til designet af Miild samt produktkendskab. De ved hvilke basis make up produkter der er et must have, og de ved hvordan man bruger sine produkter rigtigt og får mest muligt ud af dem.

Tine og Tanja laver ofte make up tutorials på Instagram, hvor de blandt andet viser, hvordan man kan bruge deres make up på flere måder. De begrænses ikke til at en rouge kun kan bruges på kinderne. Den kan fx også bruges som læbestift, ved blot at tilføje lidt rouge på læberne, og afslutte med en læbepomade. Der er mange skønne tips at hente på deres Instagram og på deres blog This is pure, hvor man kan læse skønne artikler bag om Miild, deres produkter samt skønhedstips og interviews.

Miild har virkelig vundet mit hjerte, med deres rene og gennemførte produkter, og hele deres unikke Miild univers.

 

 

 

 

Rå materialer i indretningen

De rå og rustikke materialer har virkelig fundet vej i indretningen i form af forskellige metaller. Især jern og messing er blevet meget populært. Det er skønt at mixe disse rustikke metaller med blandt andet træ og læder, og det giver et skønt udtryk at forene de varme og rå elementer i den ofte lyse indretning.

661340c81295118d43a633fa5186b746

I køkkenet ser man at der oftere bliver brugt mørkere elementer, og både blankt messing og bruneret messing kan give et smukt og eksklusivt look. Jeg er især vild med at forene mørkere fliser på væggen med fx et bruneret messing armatur eller for eksempel et køkken i mørkt træ og et armatur i blankt messing. Det går smukt hånd i hånd! Nedenfor ses en næsten rosafarvet kobber, som jeg synes er noget så fantastisk.

5ca8c7cd7d58f0a32d31f273fa313b4c (2)

Også på badeværelserne er det blevet in at tilføje metaller. En smuk glasvæg i brusenichen med sort jernramme, kan virkelig give et smukt og stilrent look. Også på brusearmaturerne ses sort og messing mere og mere, og jeg er vild med det.

Også døre af jern er blevet populært, blandt andet fordi det giver et super fint udtryk og lidt kant til de lyse og moderne hjem. De smukke døre bryder så fint med de hvide vægge, og giver karakter til hjemmet. Glasdøre i jern kan laves på mange forskellige måder, alt efter det udtryk man ønsker. Jeg synes især at jerndøre med ekstra højde eller dobbelt bredde er smukt. De kan også laves som skydedøre, som vist på billedet nedenfor, hvilket kan være en lækker pladsbesparende løsning.

Nedenfor vises en løsning, hvor jerndøren er mere diskret men stadig iøjefaldende. Det er en rigtig fin løsning, fordi dørene stadigvæk har masser af karakter, men selve rammen om glasset er lavet lysere for at lette udtrykket.

Er du inspireret af ideen om at bruge metaller på forskellig vis i indretningen, er der masser af ideer at hente på Pinterest, hvor disse billeder er fra.

 

Hjemmets hjerterum

Vores køkken/alrum er, som hos mange andre, hjemmets hjerterum. Det er her vi bruger det meste af vores tid, og det er derfor også et af de steder i huset, jeg oftest nyder at tilføje ny indretning og lækre detaljer. Da vi for ca. halvandet år siden flyttede ind i vores hus, var det også en væg i køkkenet, jeg malede som det første i huset. En del vægge er siden blevet malet, men jeg elsker at fornemme stemningen i de forskellige rum, inden jeg bevæger mig ud i nye projekter.

Efter vi er flyttet ind, er der både kommet nyt spisebord, nye spisebordsstole og lamper. Det smukke spisebord fra Helmer Design, som jeg viser flittigt frem på Instagram, nyder vi hver dag! Da vi skulle vælge nyt spisebord, faldt vi med det samme for sildebensbordet, som giver et eksklusivt og varmt look til rummet. Vi overvejede også sildeben på gulvet, da vi skulle bygge hus, men det var en ret dyr løsning på det tidspunkt, så det blev kun til drømmen. Men derfor er det skønt at vi kan tilføje andre elementer i indretningen af samme look.

 

 

Det nyeste projekt i køkkenet er, at vi har fjernet vores “gamle” emhætte. Den kan næppe være gammel, når vi kun har boet her i halvandet år, men skiftet, det er den.

Allerede da vi byggede huset, havde vi et ønske om at få en emhætte monteret i loftet, men vi fik blot at vide at det var vildt dyrt, og derfor lod vi det ligge. Efterfølgende ærgrede vi os over, at vi ikke undersøgte det nærmere – men heldigvis har det nu lykkedes os at skifte emhætten ud med en flot loftmonteret emhætte fra Silverline. For at færdiggøre looket over kogepladen, har vi købt fliser til væggen. Efter emhætten forsvandt, blev der jo pludselig et stort åbent området over kogepladen, og det fuldender vi nu, men smukke fliser i et look der minder lidt om sildeben, uden at være det. Fliserne er til den mørke side, og derfor er væggen netop blevet malet i en mørkere farve, så det komplimenterer fliserne. Projektet kan følges på Instagram.

IMG_1814

 

Når dette projekt inden længe er færdigt, mangler vi blot at tilføje fire skuffer til vores køkken, og SÅ burde vi være færdige – for nu… det må ikke altid være nemt at bo med mig, når jeg næsten dagligt får nye ideer og projekter til hjemmet:-) De fire skuffer i køkkenet skal placeren i øen, hvor vi havde gjort plads til barstole. Men vi har aldrig fået købt barstole, og det er ikke noget vi får brugt, så derfor vælger vi at prioritere de ekstra skuffer til opbevaring.

Blog på WordPress.com.

Up ↑