Artikler

Garden life

 

Det er nu sensommer, og selvom at sommeren ikke har været ligeså varm som sidste år, så har der været mulighed for mange skønne stunder udenfor i år.

Vores have er virkelig ved at tage form. Vi har nu haft 3 somre i vores hus, og for hver sæson formår vi at sætte et mere personligt præg på vores have og terrasse. Vi nyder at være udenfor og tilføre en masse hyggelige og personlige elementer ind i indretningen udenfor.

Nye ideer til haven – vi har forskellige projekter i kikkerten, og det første vi vil lave, er et smukt aflangt spejlbassin til haven. Jeg har fundet lidt inspirationsbilleder nedenfor, som er vores udgangspunkt til projektet. Spejlbassinerne er allerede blevet leveret, så ligeså snart vi får gravet hullet, kan vi få det lavet. Vi vil tilføje sten og høje græsser, for at lave en flot afslutning omkring spejlbassinet. Det bliver så fint.

Derudover arbejder vi lidt videre på at lave et fint udekøkken, bygge et flot orangeri med muret sokkel og sildebensgulv samt lave et nyt læhegn omkring vores træterrasse. Dog kræver disse projekter både en del tid og penge, så det tager vi hen ad vejen, men jeg glæder mig til at skrive mere om det på et senere tidspunkt…

Jeg finder utrolig meget inspiration på Pinterest, hvor alle billederne i dette indlæg også er fra. Jeg elsker at finde den helt rette stemning til vores terrasse, og igennem billederne, prøve at sammensætte de forskellige elementer, så de passer til vores ønsker.

Og jeg må indrømme, at jeg drømmer også om en smuk pergola overdækning, hvor der kan hænge den fineste hængestol – et perfekt spot til de dejlige aftener på terrassen.

Flere tanker og ideer til have og terrasse følger…;-)

Reklamer

1st Floor

 

I episode 7 snakker jeg med Sanne som ejer 1st Floor sammen med sin mand Jesper. 1st Floor er en butik og webshop med interiør, møbler, skønhed og mode. Derudover holder Sanne foredrag, laver events samt tilbyder indretning til private og erhverv.

Vi får en spændende snak om hele opstarten af 1st Floor, og hvordan de driver butik og webshop samt Århus Possementfabrik, som var hele startskuddet for 1st Floor.

Lyt til mit interview med Sanne på Spotify eller Itunes podcast her – eller der hvor du lytter til dine podcasts.

Følg 1st Floor på Instagram og på deres webshop.

Adfærd og de sociale medier indenfor boligindretning

 

Episode 6 af min podcast Æstetik er nu udgivet, og jeg håber at I vil nyde at lytte til afsnittet.

Jeg har interviewet Sara, som er min veninde og som jeg har kendt siden jeg var 8 år. Hun er uddannet antropolog, et fag med fokus på menneskers adfærd. Vi får en snak om hvad boligindretning betyder for mange mennesker, hvorfor vi indretter vores hjem på en bestemt måde samt hvordan de sociale medier spiller en rolle i vores indretning.

902C8C93-8933-47BC-81B3-F6E0F67480F5
Et billede af ældre dato 🙂

Lyt til mit interview med Sara på Spotify eller Itunes podcast her – eller der hvor du lytter til dine podcasts.

I kan følge Saras eget boligbyggeri på Instagram.

Møllebakken

 

Episode 5 af min podcast Æstetik er nu udgivet, og jeg håber at I vil nyde at lytte til afsnittet. I dette afsnit og mine fremtidige afsnit, har jeg tilføjet lidt nyt i slutningen af udsendelsen. Jeg har nemlig lavet en ny afslutning, så der fremover er en rød tråd i intro og outro. Lad mig endelig høre hvad I synes.

Jeg har interviewet sødeste Mette, som har Instagram profilen Møllebakken – en utrolig inspirerende profil indenfor renovering og indretning. Mette er selvstændig fotograf og tager de lækreste billeder både privat og i sit erhverv.

Lyt til mit interview med Mette på Spotify eller Itunes podcast her – eller der hvor du lytter til dine podcasts.

Følg Mette på Instagram

Balie Balie

Episode 4 af min podcast Æstetik er nu udgivet, og jeg har glædet mig meget til at dele dette afsnit med jer.

Jeg har interviewet sødeste Sandra, som ejer Balie Balie – en utrolig lækker butik på Frederiksberg som forhandler møbler og interiør. Derudover indretter hun også til både private og erhverv, og formår virkelig at fuldende det perfekte udtryk.

Lyt til mit interview med Sandra på Spotify eller Itunes podcast her

Følg Balie Balie på Instagram og på deres webshop.

Harmonisk indretning

Artiklen indeholder reklame

8DF78DC9-097E-4EAD-A773-BDFD20BCE318
Konsolbord fra I Smedens Navn

Ønsker man at indrette sit hjem med personlighed, så skal der være tjek på detaljerne – det er detaljerne der er med til at gøre hele forskellen. Og når jeg snakker om detaljer, kan det være alt fra den rigtige vægfarve, finished på møblerne og valg at materialer og interiør. Når et hjem er harmonisk og udstråler balance, er det fordi hver en detalje er gennemtænkt.

Jeg nævner ofte ordet “harmonisk”, og det er fordi, at det for mig, er indbegrebet af et velindrettet hjem. Når et hjem føles harmonisk at træde ind i, så er der gjort noget rigtigt i forhold til indretningen.

F8A8E8CD-2535-4B76-9E72-60C1BA34B673

Tips til en harmonisk indretning:

  1. Sørg for at der er en rød tråd i indretningen – især når det kommer til farvevalg
  2. Vælg farver i hjemmet, på væggene såvel som interiør, som bringer ro og balance
  3. Udvælg møbler med smukt finish, som udstråler kvalitet
  4. Materialer som jern, træ og velour kan med fordel bruges
  5. Indret hjemmet med store planter, krukker og interiør, og undgå for meget nips

BD4BB70C-078B-4C01-B2C0-3BA73C01B338

Dette konsolbord fra I Smedens Navn er et smukt eksempel på, hvordan man kan indrette sit hjem med møbler af høj kvalitet. Finished på dette møbel er udført utrolig smukt, og hos I Smedens Navn kan man stole på, at man får gennemført håndværk. Ved at udvælge møbler med et flot finish, opnår man også en mere gennemført indretning.

4C8E2BD2-3770-4F93-84FA-387AA21A55FC
Plakaten er fra Paper Collective

Indretning med varme og milde farver, kombineret med store grønne planter, giver ro og balance til indretningen.

0867CC94-E928-4929-B64A-2646F71C6867
AYTM vase fra Stori.dk

Indret med enkelte iøjefaldende vaser, som denne fine vase fra AYTM. Den og mange andre fine vaser kan købes hos Stori.dk som har et lækkert udvalg af møbler og interiør.

God fornøjelse med indretningen:-)

Michele ❤

Grønne planter

Når de grønne planter bare taler for sig selv, og ikke behøver yderligere ord…

Jeg må indrømme, at jeg er blevet så glad for vores planter herhjemme. Jeg har egentlig altid været glad for blomster og planter, men efter de store Strelitzia planter er blevet så populære, må jeg indrømme, at jeg også er hoppet med på vognen.

MEN IGEN…Hvem synes ikke at de er smukke? De er da SÅ smukke, og jeg elsker, at de kan blive kæmpe store.

De gange jeg er stødt på en af de helt store Strelitzia planter (og her snakker vi måske 4 meter høje), kan jeg ikke lade være med at stoppe og kigge – jeg er vild med dem!

Denne artikel er blot for at fortælle om mit crush på smukke grønne planter:-)

Bows & Balloons

 

Så blev det virkelighed – jeg har udgivet mit første interview til min podcast Æstetik, og jeg har glædet mig utrolig meget til at dele det med jer.

Jeg har interviewet skønne Attika, som ejer Bows & Balloons, som leverer de skønneste balloninstallationer til enhver festlig lejlighed og event.

Hør min snak med Attika via linker her.

Følg Bows & Balloons på Instagram og deres hjemmeside.

 

Vores påklædningsværelse

Artiklen indeholder reklame

Jeg har tidligere skrevet en artikel her på siden omkring et eventuelt walk in closet, og de tanker vi gjorde os inden vi gik i gang med projektet.  Heldigvis besluttede vi os for at give os i kast med projektet, og selvom selve processen var lidt længere end forventet, er vi kommet godt i mål. Og faktisk er de fleste af vores visioner kommet til virkelighed.

Vores udgangspunkt var en lækker siddeplads, et stort gulvspejl, høje stativer og svævehylder. Det eneste vi har udeladet, er svævehylderne, idet det ikke var muligt at lave det præcis som vi ønskede, uden at gå på kompromis med opbevaringspladsen på hylderne.

Det store fokuspunkt i vores påklædningsværelse er uden tvivl det store spejl fra Nordal. Vi bestilte det hos Amazing Living, fordi vi elsker deres lækre udvalg til bolig og indretning. Jeg faldt faktisk allerede for dette smukke spejl for et par år siden, kort efter vi var flyttet ind i vores hus. Jeg er derfor utrolig tilfreds med, at det nu er en del af påklædningsværelset. Er du blevet vild med dette spejl, ligesom mig, så hop forbi Amazing Living, hvor du kan finde spejlet lige her. Amazing Living har det skønneste udvalg af bolig interiør, og skal jeg inspireres, hopper jeg ofte forbi deres webshop, hvor jeg lokkes af mærker som fx House Doctor, Muubs, Meraki og mange flere.

I forhold til opbevaring af vores tøj, var det vigtigt for os at have kjoler, skjorter og habitjakker tilgængeligt i et åbent system, og her faldt vi hurtigt for de stilrene “Bukto” stativer fra Frost. Stativerne kan bygges op som man ønsker, og er udført i pulverlakeret stål. Vores er valgt med hjul og med en plade i bunden til tasker eller sko. Vi har valgt hjul i bunden, så de er nemme at flytte ved rengøring samt for at hæve pladerne en smule fra gulvet. Øverst har vi valgt kobberfarvet stål, hvilket står utrolig flot til vores grønne vægfarve og vores kobberfarvede bøjler. De findes i mange andre kombinationer, som kan findes på Frost’s hjemmeside.

I stedet for at vælge svævehylder,  faldt vi for den mørke farve ved IKEA’s PAX skabe. Vi har haft disse skabe før, og de fungerer bare. Og eftersom vi har valgt flere mørke elementer i påklædningsværelset, passede den mørke træfarve perfekt ind. Vi har her valgt kun at indrette med hylder og skuffer, idet indretningen med bøjlestang er løst med stativerne fra Frost.

Den store mørkeblå puf fra Sofakompagniet fungerer perfekt som siddeplads ved påklædning eller hvis børnene vil være i nærheden, når vi er i påklædningsværelset.

Og som nævnt, i det tidligere indlæg om påklædningsværelset, har vi fjernet garderobeskabene i soveværelset. Idet vi nu har alt vores tøj i påklædningsværelset, er der ikke behov for skabene i soveværelset. Det færdige resultat af vores soveværelse kan I se på Instagram eller i denne artikel.

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

Up ↑