Artikler

Miild make up – skabt med omtanke

Ét makeup mærke – 3 certificeringer

IMG_1697

Med omtanke og forståelse, har Tanja og Tine skabt Miild, som er det første make up mærke i verden, der har hele 3 anerkendte certificeringer:

  • Svanemærket
  • ECOCERT
  • Allergy certified

Mange kvinder lider af allergi og eksem, og får reaktioner når de bruger makeup og hudplejeprodukter med bestemte indholdsstoffer. Tine og Tanja har begge selv en baggrund med allergi og eksem, som du kan læse om her. Med en drøm om at tilbyde make up, som kan bruges med ro i sindet, og helt uden bekymringer for reaktioner på kroppen, har de skabt Miild. Udover at have fokus på brugerens tryghed, har Miild fokus på bæredygtighed, og derfor ligger det Tine og Tanja meget på hjerte, at deres emballage er genanvendeligt og passer på miljøet. De har derfor valgt at lave deres emballage håndlavet og af 70% genbrugspap.

Der opleves en (heldigvis!) stigende efterspørgsel på make up – og hudplejeprodukter som er sundere for kroppen, også selvom man ikke lider af allergi og eksem, og også her møder Miild virkelig kundernes behov. Sortimentet hos Miild vokser hele tiden, og man er garanteret, at der er lagt sjæl og omtanke bag hvert produkt der bliver lanceret. Farverne og nuancerne i deres produkter er lavet, så der findes de rette produkter til enhver bruger. Produkterne smelter i ét med huden, og ser så smukt og naturligt ud, uden at danne en ubehagelig overflade, som jeg har oplevet hos andre make up brands.

Møns Klint lige påj.pg

Tine og Tanja har, med den største naturlighed og passion, formået at skabe et univers, som bygger på ro, velvære samt indre og ydre skønhed. Miild er rene og naturlige produkter, som er lavet af naturlige råvarer. Tine og Tanja er begge uddannede professionelle makeupartister, og har derfor en stor indsigt i alt fra produktudvikling til designet af Miild samt produktkendskab. De ved hvilke basis make up produkter der er et must have, og de ved hvordan man bruger sine produkter rigtigt og får mest muligt ud af dem.

Tine og Tanja laver ofte make up tutorials på Instagram, hvor de blandt andet viser, hvordan man kan bruge deres make up på flere måder. De begrænses ikke til at en rouge kun kan bruges på kinderne. Den kan fx også bruges som læbestift, ved blot at tilføje lidt rouge på læberne, og afslutte med en læbepomade. Der er mange skønne tips at hente på deres Instagram og på deres blog This is pure, hvor man kan læse skønne artikler bag om Miild, deres produkter samt skønhedstips og interviews.

Miild har virkelig vundet mit hjerte, med deres rene og gennemførte produkter, og hele deres unikke Miild univers.

 

 

 

 

Rå materialer i indretningen

De rå og rustikke materialer har virkelig fundet vej i indretningen i form af forskellige metaller. Især jern og messing er blevet meget populært. Det er skønt at mixe disse rustikke metaller med blandt andet træ og læder, og det giver et skønt udtryk at forene de varme og rå elementer i den ofte lyse indretning.

661340c81295118d43a633fa5186b746

I køkkenet ser man at der oftere bliver brugt mørkere elementer, og både blankt messing og bruneret messing kan give et smukt og eksklusivt look. Jeg er især vild med at forene mørkere fliser på væggen med fx et bruneret messing armatur eller for eksempel et køkken i mørkt træ og et armatur i blankt messing. Det går smukt hånd i hånd! Nedenfor ses en næsten rosafarvet kobber, som jeg synes er noget så fantastisk.

5ca8c7cd7d58f0a32d31f273fa313b4c (2)

Også på badeværelserne er det blevet in at tilføje metaller. En smuk glasvæg i brusenichen med sort jernramme, kan virkelig give et smukt og stilrent look. Også på brusearmaturerne ses sort og messing mere og mere, og jeg er vild med det.

Også døre af jern er blevet populært, blandt andet fordi det giver et super fint udtryk og lidt kant til de lyse og moderne hjem. De smukke døre bryder så fint med de hvide vægge, og giver karakter til hjemmet. Glasdøre i jern kan laves på mange forskellige måder, alt efter det udtryk man ønsker. Jeg synes især at jerndøre med ekstra højde eller dobbelt bredde er smukt. De kan også laves som skydedøre, som vist på billedet nedenfor, hvilket kan være en lækker pladsbesparende løsning.

Nedenfor vises en løsning, hvor jerndøren er mere diskret men stadig iøjefaldende. Det er en rigtig fin løsning, fordi dørene stadigvæk har masser af karakter, men selve rammen om glasset er lavet lysere for at lette udtrykket.

Er du inspireret af ideen om at bruge metaller på forskellig vis i indretningen, er der masser af ideer at hente på Pinterest, hvor disse billeder er fra.

 

Hjemmets hjerterum

Vores køkken/alrum er, som hos mange andre, hjemmets hjerterum. Det er her vi bruger det meste af vores tid, og det er derfor også et af de steder i huset, jeg oftest nyder at tilføje ny indretning og lækre detaljer. Da vi for ca. halvandet år siden flyttede ind i vores hus, var det også en væg i køkkenet, jeg malede som det første i huset. En del vægge er siden blevet malet, men jeg elsker at fornemme stemningen i de forskellige rum, inden jeg bevæger mig ud i nye projekter.

Efter vi er flyttet ind, er der både kommet nyt spisebord, nye spisebordsstole og lamper. Det smukke spisebord fra Helmer Design, som jeg viser flittigt frem på Instagram, nyder vi hver dag! Da vi skulle vælge nyt spisebord, faldt vi med det samme for sildebensbordet, som giver et eksklusivt og varmt look til rummet. Vi overvejede også sildeben på gulvet, da vi skulle bygge hus, men det var en ret dyr løsning på det tidspunkt, så det blev kun til drømmen. Men derfor er det skønt at vi kan tilføje andre elementer i indretningen af samme look.

 

 

Det nyeste projekt i køkkenet er, at vi har fjernet vores “gamle” emhætte. Den kan næppe være gammel, når vi kun har boet her i halvandet år, men skiftet, det er den.

Allerede da vi byggede huset, havde vi et ønske om at få en emhætte monteret i loftet, men vi fik blot at vide at det var vildt dyrt, og derfor lod vi det ligge. Efterfølgende ærgrede vi os over, at vi ikke undersøgte det nærmere – men heldigvis har det nu lykkedes os at skifte emhætten ud med en flot loftmonteret emhætte fra Silverline. For at færdiggøre looket over kogepladen, har vi købt fliser til væggen. Efter emhætten forsvandt, blev der jo pludselig et stort åbent området over kogepladen, og det fuldender vi nu, men smukke fliser i et look der minder lidt om sildeben, uden at være det. Fliserne er til den mørke side, og derfor er væggen netop blevet malet i en mørkere farve, så det komplimenterer fliserne. Projektet kan følges på Instagram.

IMG_1814

 

Når dette projekt inden længe er færdigt, mangler vi blot at tilføje fire skuffer til vores køkken, og SÅ burde vi være færdige – for nu… det må ikke altid være nemt at bo med mig, når jeg næsten dagligt får nye ideer og projekter til hjemmet:-) De fire skuffer i køkkenet skal placeren i øen, hvor vi havde gjort plads til barstole. Men vi har aldrig fået købt barstole, og det er ikke noget vi får brugt, så derfor vælger vi at prioritere de ekstra skuffer til opbevaring.

Gua Sha sten

 

Den mere end 1000 år gamle kinesiske behandlingsmetode, Gua Sha, er efterhånden blevet populær at benytte til velvære, både i hjemmet og på skønhedsklinikkerne. Efter at have set den flere steder på Instagram, hvor mange bruger den i ansigtet, begyndte jeg at undersøge denne smukke sten mere nøje. Her fandt jeg ud af, at den er utrolig effektiv i forhold til at behandle smerter. Udover at den kan forebygge rynker, mindste appelsinhud og løsne spændinger ved fx kæber og pande, så kan den mindske smerter, uanset om det er akut opstået smerter eller om det er kroniske smerter.

Når man bruger den på huden, kan man blive utrolig rød på det behandlede område. Man kan blive så mørkerød, at det ligner små blodsprængninger. Det kan se voldsomt ud, men hvad jeg kan læse mig frem til, er dette positivt – det er på ingen måde skadeligt, og det betyder blot at affaldsstofferne forlader kroppen. Jeg har haft min sten i et par dage, og er allerede stor fan af den. Jeg synes den er utrolig behagelig at bruge. Jeg er også blevet en del rød i nakken af at bruge den. Jeg vil dog rigtig gerne være sikker på, at jeg bruger stenen rigtigt, og derfor søger jeg et kursus,  hvor jeg kan lære de rigtige teknikker.

Udover at jeg kan få min mand til at “massere” mig med Gua Sha stenen herhjemme, har jeg taget kontakt til Martine Aakjær, som er kosmetolog i Odder. Hun bruger også Gua Sha stenen i sine behandlinger, og har stor succes med det. Jeg har nu bestilt et forløb hos hende, hvor jeg vil få afslappende behandlinger for skønhed og velvære, og hvor hun samtidig vil bruge Gua Sha stenen til at behandle min nakke og ansigt. Jeg glæder mig helt vildt til at komme i gang, og er sikker på, at det bliver utrolig skønt!

Jeg har igennem årene fundet ud af, at afspænding, afslapning og velvære er nøglen til en mere smertefri tilværelse for mig. Jeg har derfor en stor forventning til, at denne lille sten vil gøre positive ting for mig og min krop.

Jeg vil opdatere jer undervejs i mine behandlinger.

Sildebensbord fra Helmer Design

Denne indlæg indeholder reklame

Efter længere tids søgen efter det rette spisebord, fandt jeg frem til Helmer Design, som laver de smukkeste sildebensborde. Efter flere år med et utrolig praktisk laminat bord, var vi nu på udkig efter et lækkert bord i træ, som dog stadig skulle være praktisk. Jeg har altid elsket sildebensparket gulve, og da jeg så, at der nu laves som borde med sildeben, var jeg ikke længere i tvivl om valg af bord.

IMG_1379

Vores tidligere bord var hvidt, så nu skulle der noget varme ind i indretningen af spisebord, og vi ønskede os derfor et bord i mørkt egetræ, som kunne give noget kontrast til de hvide vægge og lyse gulve. Vores klinker i køkkenet har et varmt beton look, så den smukke mørke bordplade komplimenterer det fantastisk flot. Jeg kan godt lide at træborde, uanset om det er plankeborde eller sildebensborde, har et rustikt look, der stråler en smule af historie. Og efter at være stødt på Helmer Designs Instagram profil, kunne jeg hurtigt fornemme, at deres borde ramte plet.

IMG_1380

Vores bord er 240 cm langt og 95 cm bredt. Vi ønskede et bord med plads til 8-10 personer, og derfor blev vi anbefalet denne længde på bordet. Vi er blevet rigtig godt vejledt undervejs i dialogen med Helmer Design, og vi har derfor været helt trygge omkring valg af farve, bordben osv.

Kig forbi deres hjemmeside for yderligere information og inspiration.

De smukke lamper er også fra Helmer Design – dem kan du snart læse mere om her på siden.

/Michele

Hængestol i hjemmet

 

Denne sommer er jeg virkelig faldet for de smukke hængestole man kan finde mange steder. De laves både i Rattan og bambus, og de indbyder virkelig til hygge og giver en følelse af sommer. Man forestiller sig næsten af sidde i sydens sol under en palme – og det er næsten det samme herhjemme, med den skønne varme sommer vi har:-)

Jeg har brugt meget tid på nettet, for at finde den helt rigtige hængestol, og da jeg så den smukke “LOT” stol fra Broste Copenhagen, var jeg ikke i tvivl – det var perfekt! Grethe fra by Rønhoff var så sød at sende mig denne stol, og vi er utroligt glade for den. Børnene bruger den hele tiden, og efter at den har hængt udenfor, er den nu kommet ind på min datters værelse. Hun ønskede et storepigeværelse, og denne hængestol var på alle måder prikken over i’et.

I kan købe “LOT” stolen her. Og lige nu er den på udsalg, så skynd jer:-)

 

 

Artikel i Ejendomsavisen

Søndag d.6 maj 2018, kunne jeg stolt vise mit ansigt og navn i Ejendomsavisen i Jyllandsposten. Jeg blev interviewet til en artikel om at indrette med naturen i hjemmet samtidig med, at jeg var medforfatter til artiklen. Nåede du ikke at læse artiklen i avisen, kan du læse den nedenfor. God fornøjelse.

 

 

Blog på WordPress.com.

Up ↑