Reklame for Norden

I år holder mange ferie i Danmark, og her er det oplagt at søge inspiration til hvordan man skal tilbringe ferien omkring i det danske land.

Der findes mange populære steder i form af forskellige ferieparker og vandland, sommerhuse og badehoteller, men der er også utroligt skønne destinationer omkring i den danske natur – og mange har heldigvis fået øjnene op for det.

Man behøver ikke rejse langt væk, for at finde storslået og smuk natur. Danmark byder på store skove, smukke klitter, brede strande og glintrende vand. Og det bedste er, at uanset hvor man drager hen, kan man tage sin cykel med, og opleve Danmark på en helt anden måde. Man kan komme langt omkring på sin cykel, og opleve mere af landet end hvis man er til fods.

Der skal ikke så meget til; man kan pakke en kurv med mad og tæpper, hoppe op på cyklen og drage ud i den danske sommer. Og er man til endnu mere natur, kan man tage teltet med og slå lejr, når benene bliver trætte.

Det er på mange måder blevet populært at opholde sig mere i naturen, uanset om det er at tage i klatre park, og komme til tops i træerne, om det er at sejle i kano eller overnatte i det fri. Og i Danmark er afstandene ikke større end at man sagtens kan cykle rundt, og gøre det til en del af ferien.

Vi har uden tvivl haft mange skønne ture denne sommer, hvor vi har pakket en taske med mad og drikke, og hoppet på cyklerne. Turene er oftest gået til søen, hvor der er utroligt smukt, og hvor vi finder ro og nærvær. Og det bedste af det hele er, at børnene elsker at cykle – de elsker når vi kan følges ad, og de nyder også at lære at bevæge sig fornuftigt rundt i trafikken.

Der er så mange fordele ved at tage cyklen med sig rundt i det danske land; Frisk luft, smuk natur, røde friske kinder og masser af motion – blot for at nævne lidt.

Jeg er så heldig, at jeg denne sommer kan nyde mine ture på denne lækre cykel fra Norden. Udover at det er en cykel af utrolig høj kvalitet, er jeg vild med designet. Den er moderne og chik, og så rummer cykelkurven masser af oppakning, hvilket er noget jeg sætter utrolig stor pris på. Se min fine cykel her.

Rigtig god tur afsted på cyklen!