Indeholder reklame for Quadre.dk

Selvom at det skønne forårsvejr i den grad lader vente på sig i år, så er det blevet lidt lunere, og vi kan nu begynde at gøre haven og terrassen klar til sæsonen.

Jeg nyder altid at skabe en oase udenfor, som er delt op i forskellige zoner, og hvor der kan bruges mange timer i løbet af foråret og sommeren.

Hvordan opdeles terrassen i zoner?

Når du ønsker at skabe forskellige stemninger på terrassen, kan du med fordel tænke på hvordan terrassen skal bruges. Der skal både være et sted at lave mad, et sted at spise, et område hvor man kan slappe af, og måske også et område hvor der er plads til leg og aktivitet.

Udekøkken:

På trods af, at vi bor i et land, hvor vejret er rimelig ustabilt, er et udekøkken et utrolig skønt og brugbart område på terrassen. Muligheden for at lave mad udenfor om sommeren, hvor gæster og vejret samtidig kan nydes, er helt fantastisk, og netop derfor har vi fået speciallavet dette lækre grillbord.

Grillbordet er lavet af store planker af tykt egetræ, og giver bordet et solidt og eksklusivt look. Det er behandlet med en mørk olie, i farven Charcoal, og er med til at skabe dybde.

Ønsket var at få lavet et bord, som kunne rumme meget mere end blot grillen. Ofte kan der være behov for at tilberede en del af maden, lige inden den kommer på grillen, eller behov for at skære kødet bagefter. Vi valgte derfor at få lavet et bord på 2,5 meter, hvor der er masser af plads til madlavning, og hvor gæsterne endda også kan stå og nyde et glas vin. Vi havde også et ønske om at have plads til service og tilbehør samt gasflasken til grillen, som ellers altid er i vejen. Vi fik derfor lavet en ekstra hylde under bordpladen, som er utrolig brugbar. Vores helt klare tanker om design samt størrelse af bordet, blev gjort til virkelig i samarbejde med Simon, som ejer Quadre.

Spiseområde:

For at skabe et skønt spiseområde, som også er praktisk, kan det med fordel placeres tæt på grill og (ude)køkken. Det skal være tilgængeligt og indbydende, hvis det skal bruges ofte. Man kan med fordel også have en lille bakke klar henover sommeren, hvor der altid står tallerkener og andet service klar – på den måde er det nemt at tage med ud.

Loungeområde:

Hvem vil ikke gerne nyde et loungeområde på terrassen? Skab et skønt område med en sofa og et par loungestole. Har du et overdækket område, kan du med fordel indrette med masser af puder og et gulvtæppe, som er velegnet til udendørs brug. Afskærm området med skønne krukker og grønne planter, som er med til at skabe et dejligt miljø.