Hvad tilbyder jeg?

Bolig og indretning til private

Jeg tilbyder hjælp til indretning og styling. Ønsker I at forny jeres hjem eller indrette jer i en ny bolig, står jeg klar til at hjælpe jer. Derudover hjælper jeg med at gøre jeres bolig salgsklar igennem enkelte materialer, som gør boligen let, neutral og imødekommende at træde ind i, således at en potentiel køber kan se sig selv indrette boligen.

Jeg tilbyder også styling af produkter til foto shoots indenfor møbler, interiør og livsstil.

Indretning til Virksomheder

Jeg tilbyder indretning til virksomheder igennem personlig rådgivning, som er tilpasset den enkelte virksomhed. Jeg skaber de bedste rammer for virksomheden, hvor funktionalitet og udtryk forenes. I er med i hele processen, hvor jeg er jeres kreative hoved og sparringspartner.