Hvad kunderne siger

Hvad kunderne siger

 “Jeg har haft fornøjelsen af Quade Styling i forbindelse med indretning af min lejlighed. Jeg har fået super gode tips og nye ideér til ommøblering og indkøb af nye ting.

Michele var hurtig til at ramme min stil, ønske om mere sammenhæng i indretning og et roligt look. Hun har lyttet til mine behov og været utrolig proaktiv med gode forslag og sparring undervejs.

Alt sammen har resulteret i et synligt flot resultat – og jeg kan kun anbefale at kontakte Michele”

– Pernile

”Jeg har et rækkehus fra 1972, som virkelig trængte til at blive renoveret og frisket op. Jeg tog derfor kontakt til Quade Styling, og Michele kom og kiggede på min entre, mit soveværelse og et ekstra værelse.

Hun kom med mange gode idéer til både farver på væggene, opbevaring og indretning, der gjorde, at det nu er blevet nogle helt andre rum at opholde sig i, og rummene er blevet meget mere hyggelige.

Jeg kan varmt anbefale Quade Styling. Michele er grundig, har nogle virkelig gode idéer, og hun er super god til at inddrage de ting og møbler, man har i forvejen, tilsat lidt nyt , hvis det ikke er meningen, at alt skal skiftes ud”.

– Pia