Min podcast er i Bolig Magasinet

Jeg kan med glæde fortælle, at min podcast er blevet anbefalet af Bolig Magasinet. De har lavet en artikel, hvor de anbefaler 8 podcasts indenfor boligindretning. Der er kun nævnt 2 danske podcasts, hvoraf jeg er den ene. De andre er udenlandske podcasts. Jeg må indrømme, at jeg er ret stolt.

Min podcast er den eneste podcast om boligindretning, i Danmark, hvor personer indenfor indretnings – og livsstilsbranchen bliver interviewet. Da jeg startede podcasten, var ideen at lære personer bedre at kende, som man er inspireret af, og som er vildt dygtige til deres fag. Det er alt fra influncers og boligstylister, til virksomhedsejere og butikker.

Jeg er stolt af, at jeg gjorde denne drøm til virkelighed! Jeg følte at denne type podcast manglede, og jeg formåede derfor at dække et område, som endnu var urørt.

Jeg glæder mig til at snakke med endnu flere skønne og spændende mennesker, som I også kan få fornøjelsen af i podcasten.

I kan læse artiklen i Bolig Magasinet her.