Evighedsbuketter

 

Tørrede blomster/buketter, også kaldet evighedsbuketter, er den nye trend indenfor blomster. Det er smukt og dekorativt, og så er tanken om en buket, som varer mere end en uge, meget tiltalende. Det er så fint og feminint at indrette med de smukke tørre blomster, og det giver uden tvivl personlighed til indretningen.

De fleste skynder sig at kassere en buket, så snart den begynder at se træt ud, men man kan faktisk bevare en stor del af farven når de er tørret, og dermed skabe en smuk buket.

Det er dog ikke alle blomster som egner sig til at blive tørret, det kan i hvert fald tage en del længere tid. Men ønsker man selv at tørre blomster, kan man starte med de nemmeste, og her skal man gå efter dem der indeholder mindst væske, hvilket ofte kendetegnes ved deres tynde stilk. Hvis man derefter sprayer dem med en lak, også kaldet “elefanthud”, så bevarer de farven når de er tørret ud.

Man kan efterhånden også købe et stort udvalg af tørrede blomster ved blomsterhandlerne, og man kan blive inspireret af de mange muligheder der er, for at sammensætte en smuk buket. Det kan dog ofte hurtigt løbe op, hvis man ønsker en buket med der fylder noget, og det kan derfor være værd at overveje, om man selv skal tørre en buket.

Billede i midten viser en af de såkaldte evighedsskyer. De er super smukke og dekorative, og vil være en flot udsmykning til et event.

Er du også blevet vild med de smukke evighedsbuketter, er der masser af inspiration at hente på Pinterest hvor disse billeder er fra. Der er også inspiration at finde på Instagram, og jeg har også allerede vist op til flere tørrede blomster på min Instagram profil.