Indeholder reklame for D-Cor.dk

Da vi skulle indrette vores spisestue, havde vi fra start en helt klar ide omkring udtrykket og stilen skulle være. Vores spisestue har store vinduespartier og højt til loftet, og rummet kan derfor “bære” at få tilføjet noget karakter.

Vinduerne med sprosser skaber en fin liebhaver stemning, og vi valgte derfor at fornene udtrykket med smukke væglister.

Hvordan valgte vi typen af lister?

Vi ønskede at købe lister med fine udskæringer, men uden de blev for voldsomme og gammeldags. Vi faldt for denne elegante liste med fine udskæringer hos D-Cor.dk som vi har valgt at dekorere med i både spisestue, soveværelse og hall.

Opsætning:

For at skabe den helt rette effekt i spisestuen, valgte vi at sætte lister på alle vægge fra gulv til loft. Man kan style listerne på mange måder, så inden vi startede projektet, fandt vi meget inspiration på Pinterest. Her kunne vi spore os ind på det look vi ønskede.

For at lave et fokuspunkt på væggen, kan man med fordel lave en vandret linie med listerne, hvilket giver en skøn effekt. Her vælger mange “kun” at sætte lister på den nederste del af væggen, og man kan her også lave en farveforskel på væggen for at skabe fokus. Det ser super flot ud. Dog ønskede vi at sætte fokus på vores lofthøjde, idet vi har højt til loftet, og dermed kunne skabe endnu mere volumen i rummet. Vi var derfor ikke i tvivl om, at vi ønskede at listerne skulle gå til top.

For at sætte ekstra fokus på listerne samt give den rette stemning i rummet, valgte vi at male hele rummet i en tone. Her har vi malet med Jotuns 1376 Frostrøyk.

Vi synes at vi har formået at skabe det udtryk vi ønskede, og vores spisestue er blevet et utrolig skønt rum, som udtråler liebhaveri og masser af naturlig lys.