Quade Styling

Velkommen til Studio.calm !

Studio.calm er et univers for krop og sind. Her kommer vi helt ned i gear, trækker vejret dybt og fokuserer på velvære og selvkærlighed. 

Mit ønske er, at dette univers kan være med til at skabe den selvudvikling du ønsker, igennem fokus på alt hvad der er rart for krop og sind.

Træk vejret dybt og nyd roen.

Quade Styling

Mit coach forløb

For 3 måneder siden var jeg så heldig at vinde et forløb med en coach – et 12 ugers coaching forløb med fokus på selvudvikling og selvkærlighed. Det er noget jeg længe har drømt om at prøve, og det kunne derfor ikke være mere perfekt da denne mulighed dukkede op.

Hvordan skaber jeg det liv jeg drømmer om? Hvordan prioriterer jeg mig selv? Hvordan lærer jeg at bekymre mig mindre om de ting jeg ikke kan ændre? Hvordan får jeg mere selvværd? Hvordan lærer jeg at stole på, at jeg er god nok som jeg er?

Det var nogle af de spørgsmål jeg havde, da jeg startede forløbet hos min coach.

Jeg har altid elsket mig selv, og været tilfreds med den person jeg er. Men jeg var nået til et punkt, hvor jeg ikke længere prioriterede mig selv, og hvor jeg satte mig selv bagerst i bussen. Jeg havde påtaget mig en offerrolle, hvor jeg synes at det var synd for mig. Jeg havde brug for at komme væk fra disse følelser og tanker, men hvordan gør man det på egen hånd?

Coachen kom som sendt fra himlen, og har virkelig lært mig at tro på mig selv, sætte mig selv forrest i bussen (prioritere mig selv) samt udfordre mig på mine fornemmelser i kroppen. Det har været en utrolig spændende proces, og en proces som vil fortsætte, idet man altid kan udvikle sig og lære i livet. Jeg elsker at arbejde med selvudvikling og mindset, og jeg er virkelig nået til et sted, hvor jeg føler, at jeg mangler noget, hvis jeg glemmer at meditere eller trække vejret dybt. Det giver mig en følelse af velvære, og jeg føler, at jeg gør noget godt for mig selv.

Igennem samtaler med min coach, reiki healing og meditative øvelser, er jeg blevet mere opmærksom på min egen glæde og det faktum, at jeg skal sætte mig selv foran, hvis jeg skal kunne være der for andre.

Jeg er blevet god til at sætte tid af til mig selv, hvor jeg kan fokusere på velvære som kan give mig overskud i hverdagen. Søger du selv efter værktøjer til at prioritere dig selv, og lære at stå stærkt i den selv samt vide at DU ER NOK! Så giver jeg her et par værktøjer som jeg selv har haft stor glæde af.

– Meditation: Lær først at trække vejret helt ned i maven. Det kan kræve øvelse, men det vil give en ro i kroppen, så du bedre kan fokusere. Derefter kan du langsomt lære at lytte til rolig musik og blot være i nuet, eller du kan lytte til guidede meditationer på YouTube.

– Visionboard: Jeg har altid haft billeder liggende på min telefon eller Pinterest, som jeg synes er inspirerende. Men efter forskellige øvelser med min coach, har jeg malet flere billeder, hvor jeg tegner mine styrker og drømme på papir. Derudover har jeg nu lavet en stor planche, hvor jeg har sat en masse billeder og ord, som jeg virkelig kan se en styrke i, og hvor jeg bliver inspireret.

– Giv dig selv kalenderplads: Sæt dig selv og din egen trivsel i fokus i en travl hverdag. Afsæt tid til en gåtur, en massage, en lur eller tid til at meditere. Hvad giver dig velvære og overskud? Det skal du give dig selv tid til at prioritere.

– Taknemmelighed: Vær god til at sætte fokus på det du er taknemmelig for. Skriv det gerne ned i en bog, hvor du har mulighed for at skrive tanker og følelser – en bog fyldt med positivitet, god energi og taknemmelighed. Har du en dårlig dag, kan denne bog være til stor glæde, og hjælpe dig tilbage i dit stærke JEG.

Jeg er værdifuld og fortjener det bedste – det samme gør du!

Mine største anbefalinger til min coach Helene Guckelberger.

 

Quade Styling

En god start på dagen

Det er vigtigt at få en god start på dagen, så man får god energi til at være frisk hele dagen. Nedenfor kan I læse hvordan jeg starter min morgen.

1. Jeg vasker altid mit ansigt med koldt vand, og afslutter med en god ansigtscreme. 

2. Derefter drikker jeg et krus kogt vand med citron. Det er med til at rense kroppen og skabe balance fra morgenstunde.

3. Jeg husker mine vitaminpiller: En multivitamin, Magnesium, d-vitamin og fiskeolie.

4. Jeg trækker vejret dybt 10 gange.

5. Nogle morgener skriver jeg også taknemmelighedsdagbog. Ellers gør jeg det senere på dagen. Dette er jeg lige startet med, og det gør mig virkelig i godt humør.

Det er ikke sikkert at du kan nå alle punkterne, eller husker det hele. Men husk, at ét af punkterne er bedre end ingenting. Jeg håber du får en dejlig start på dagen med disse råd.

Quade Styling

Hvordan bliver du den du gerne vil være?

Hvordan bliver du DEN du gerne vil være:

Mange har drømme og mål, men sidder måske og tænker: Hvorfor gør jeg så ikke mere ved det. Hvorfor bliver min drøm ikke realiseret? Tvivlen begynder at komme, og man kan ikke forstå, hvorfor drømmene ikke bliver virkeliggjort.

Vi er alle et produkt af vores opvækst og fortid. Sted, familie, samfundet, samtaler – alt. Det gode er, at det ikke er din skyld, at der er noget fra fortiden, der er med til at blokere for dine drømme. MEN det er dit ansvar at lave om på det. Mange bliver et offer i deres egen krop, fordi man får ondt af sig selv. Det skal man kunne komme over, og give slip på fortiden, før man kan komme videre.

Det er ofte et mønster der skal brydes. Det handler om at visualisere hvem du GERNE VIL VÆRE!

Luk øjnene, og forestil dig denne person. Helt ned til mindste detalje:

Hvad ser jeg? Hvad føler jeg? Hvad hører jeg? Hvad ved jeg? Hvem er den bedste version af mig selv? Se hende for dig! Hvad kan jeg gøre hver dag, så jeg bliver hende?

Sig til dig selv:

Jeg er en fantastisk kvinde, jeg er en fantastisk mor, jeg er en fantastisk hustru osv.

Du skal følelsesmæsssigt føle den person: Læg hånden på hjertet, og sig til dig selv: Jeg er fanatastisk!

Forestil dig samtidig den bedste version af dig selv. Føl taknemmelighed over at mærke den version af dig selv – føl at du allerede er hende, og at du bliver hende.

Se visionen, vær bevidst om det, du skal føle det og så skal du være hende!

Se din drømmeperson når du træffer beslutninger. Hvis du fx ser dig selv som veltrænet og sund, så hav det med i tankerne, når du får lyst til at lægge dig på sofaen med kage. Hvordan ville HUN være overfor sig selv?

Det ubevidste er mønstre – det er ikke godt for dig. Få i stedet en god start på dagen – visualiser dagen, og VÆR HENDE! Det handler ikke om at du skal vente med at være hende. Du skal føle at du allerede ER hende. Du drager andre folk til dig når du er autentisk og ægte. 

Om aftenen: Mærk efter og fortæl dig selv, om du var god til at være den bedste udgave af dig selv – hvad kan du gøre bedre dagen efter og i hvilke situationer var du hende?

Vi kan ikke ændre det vi ikke er bevidste om.

Skriv ned om aftenen: Hvad gav dig glæde i løbet af dagen? Hvornår blev du opløftet? Hvornår var du modig?

Mærk og føl denne person om morgenen, hvor du visualiserer hende og om aftenen, hvor du tænker over den person du var i løbet af dagen.

Du skal se dig selv før du kan ændre dig selv.