Styling og indretning

Ønsker I at forny jeres hjem eller indrette jer i en ny bolig, står jeg klar til at hjælpe jer. Igennem et møde, finder jeg ud af, hvad I som kunde har brug for. Nogle kunder har blot brug for et par gode ideer til selve indretningen, mens andre ønsker en færdig løsning. Jeg tilbyder jer den løsning der passer til netop jer.

Et indretningsforløb er opbygget af flere møder. Ved  første møde tager vi en dialog om jeres ønsker og tanker. Mødet er hjemme hos jer, og varer oftest omkring 1-2 timer. Jeg bliver vist rundt i jeres hjem, imens vi snakker om de ting der fungerer samt hvad I ønsker at ændre på. Det er derfor rigtig fint hvis I, allerede inden vores møde, kender lidt til jeres stil og behov. Ud fra vores dialog, får jeg en fornemmelse af jeres behov og drømme, så jeg har noget at arbejde videre på.

Ved vores andet møde har jeg udarbejdet en plan samt lavet plancher, som viser mine ideer til jer. Derefter tager vi en dialog om eventuelle ændringer af møbler, genbrug af møbler samt forslag til materialevalg, farver og interiør. Jeg guider jer omkring placering og sammensætning af de forskellige elementer, og derefter kan I vælge om det er nok til at gå videre på egen hånd, eller om I ønsker at jeg udfører hele projektet.